Toissa kesän MM-hopeajoukkue Hollanti kaatui tehottomuuteen B-lohkon avausottelussa. Tanskan tilanteet olivat harvassa, mutta joukkue käytti kertaalleen hyödyksi Hollannin puolustajien löysäilyn, ja lopulta Tanska voitti ottelun 1-0 maalintekijänä keskikenttäpelaaja Michael Krohn-Deli 24. minuutilla.

Hollannin tehottomuutta kuvastaa ottelun laukaisutilasto. Joukkue laukoi ottelussa peräti 28 kertaa, mutta vain 8 vetoa meni maalia kohti. Hollannin paras maalipaikka oli Arjen Robbenilla ensimmäisen puoliajan lopussa, mutta kuti suuntautui tolppaan. Ottelun loppupuolella Hollanti vaihtoi puolustavia pelaajia hyökkääjiin, mutta tulosta ei syntynyt edes neljällä kärkipelaajalla.

Tanskan kaikki kahdeksan laukausta suuntautui maalia kohti.

Tappio suisti Hollannin jo hankalaan tilanteeseen. Joukkuee kohtaa lohkon kaksi kovaa, Portugalin ja Saksan, ensi viikolla.

Lisäjännitystä jalkapallon EM-kisoihin Betssonin vetokohteilla!
Avaa tili tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!