Ranskan joukkueessa sisäisiä ongelmia juuri ennen ratkaisukamppailua (lue uutinen tästä!) aiheuttanut Samir Nasri jätettiin vaihtopelaajan rooliin Espanja-ottelussa. Hän pääsi toisella puoliajalla kentälle, kun Ranska yritti takaa-ajoa, mutta tulokset olivat laihoja.

Espanja oli lopulta vahvempi 2-0-lukemin ja eteni välieriin. Turhautunut Nasri jatkoi ottelun jälkeen jo aiemmin turnauksessa aloittamaansa sanaharkkaa ranskalaismedian kanssa.

Ranskalaistoimittajat kysyivät omiensa mielipidettä tappion jälkeen, jolloin Nasri kiroili toimittajille ja osoitti tyytymättömyytensä heidän toiminnastaan kisojen aikana, BBC Sport kertoo.

Lopuksi Nasri kuittasi toimittajille ”nyt voitte sanoa, että olen huonosti kasvatettu” ja jatkoi matkaa joukkueen pukutiloihin.

Kisojen aikana jatkuvan toimittajien kanssa riitelyn lisäksi Nasri petti totaalisesti päävalmentaja Laurent Blancin luottamuksen.

Blanc, jonka taktiikoissa Nasrin rooli oli suuri, joutui jättämään miehen ratkaisupelin avauksesta pois joukkueen yhtenäisyyden ja konfliktiriskin vuoksi, mutta menetti samalla yhden tärkeimmistä pallollisista pelaajistaan juuri silloin, kun varasuunnitelmien tekoon ei ollut enää juurikaan aikaa.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!