Tshekkiä pidettiin jo A-lohkon heittopussina, kun avauspelistä tuli karmea 1-4-tappio loistavaa hyökkäyspeliä esittäneelle Venäjälle. Loppujen lopuksi Tshekki jatkoi pelaamista pää pystyssä, otti voitot lohkon kahdesta päätöspelistä ja eteni lohkovoittajana jatkopeleihin.

– Jos vertaamme tätä ensimmäiseen otteluumme Venäjää vastaan, missä aloitimme hyvin ja peli päättyi huonosti, tämä oli täysin päinvastainen suoritus. Tänään aloitimme kehnosti, paine näkyi selkeästi meissä, mutta mitä pidemmälle peli eteni, me paransimme, loimme tilanteita ja loppujen lopuksi ansaitsimme tehdä maalin, Tshekin maalivahti Petr Cech kävi läpi Uefa.com:lle 1-0-voittoa Puolasta.

– Meillä on kuusi pistettä, eniten lohkostamme. Sanoin Venäjä-tappion jälkeen, että avaustappiolla ei ole mitään merkitystä, jos parannamme peliämme. Venäjä voitti ensimmäisen pelin, ja ovat nyt ulkona.

Tshekin vastustaja selviää tänään, kun B-lohko on pelannut viimeiset ottelunsa. Tshekki A-lohkon voittajana saa vastaansa B-lohkon toiseksi sijoittuneen. B-lohkon tilanteet voivat vielä kääntyä päälaelleen ja vastustaja on joku nelikosta Saksa, Portugali, Tanska, Hollanti.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla huikea 200 euron bonus (voimassa 20.6. asti)!