Helsingin Jalkapalloklubin miehistö on valmiina kohtaamaan Celticin Mestarien liigan 3. karsintakierroksella. Joukkue matkusti paikan päälle kahdessa osassa: ensimmäinen ryhmä saapui Glasgow’hun myöhään maanantai-iltana ja jälkimmäinen tiistaina iltapäivästä.

Pelaa Celtic-HJK NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,40 – 4,25 – 7,65
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

HJK ottaa tiistai-iltana tuntumaa lähes 61 000 ihmistä vetävään Celtic Parkiin. Valmistavien harjoitusten alla ryhmässä vallitsee luottavainen tunnelma.

– Varmuudella pelistä tulee hieno tapahtuma kaikkineen. Jätkiä ei jännitä, vaan kaikilla on rauhallinen ja keskittynyt tunnelma, Juho Mäkelä toteaa seuran nettisivuilla.

Joukkue on asettunut nopeasti Glasgow´hun.

– Saimme levättyä hyvin vaikka saavuimme vasta illalla paikan päälle.

– Valmistautuminen on muutenkin ollut mielestäni hyvää. Lauantain liigaottelusta palauduimme nopeasti ja olemme käyneet tarkasti läpi Celticin pelaajistoa ja pelitapaa. Tiedämme myös hyvin heidän tuoreet pelinsä, sen miten he ovat pelanneet kaksi harjoitusotteluaan Norwichia ja Inter Milania vastaan, kärkimies kertoo.

HJK:n on oltava keskiviikkona tarkkana erityisesti ottelun alussa. Mylvivä kotiyleisö ja sukittavat skotit eivät saa tulla suomalaisille järkytyksenä.

– Jos pystymme pelaamaan täysin virheettömästi, varsinkin ottelun alun, niin luulen, että paineet kasaantuvat Celticin niskaan ottelun edetessä. Silloin meidän mahdollisuutemme paranevat.

– Onnistuminen kuitenkin vaatii täydellistä suoritusta jokaiselta jätkältä, ”Mäksä” tietää.

Pelaa Celtic-HJK NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,40 – 4,25 – 7,65
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!