West Hamin riveihin hiljattain siirtynyt Jussi Jääskeläinen kertoo West Ham TV:n haastattelussa muun muassa tähyävänsä joukkueen ykkösmaalivahdin tonttia.

Englantilaiskentät ovat ”Jässille” ennestään tutut, sillä hän ehti edustaa Bolton Wanderersia yhteensä 15 vuoden ajan. Boltonin vuosilta on tuttu myös West Hamin nykyinen valmentaja Sam Allardyce.

– Olen todella iloinen, kun olen jälleen Big Samin alaisuudessa. Olen työskennellyt hänen kanssaan aiemmin muutaman kauden ajan, Jääskeläinen kertoo West Ham TV:n haastattelussa.

– Siirto tapahtui hyvin nopeasti. Kun agenttini sanoi West Hamin olevan kiinnostunut, sanoin hänelle, että selvittää asian heti, koska tunnen Big Samin työskentelytavat. Hän pitää hyvää huolta pelaajista ja hänen taustatiiminsä on myös hyvä. Näiden asioiden vuoksi halusin tulla tänne.

Toivottavasti pelaan täällä seuraavan kahden-kolmen vuoden ajan

Jääskeläinen oli monen vuoden ajan Boltonin ykkösvahti, mutta menetti paikkansa viime kaudella unkarilaiselle Adam Bogdanille. Kokenut konkari ei aio soitella kakkosviulua Lontoossa.

– Pre-seasonin alussa kaikki maalivahdit ovat samalla viivalla, mutta totta kai haluan olla ykkösvahti ja pitää sen tasaisen tason, joka minulla on ollut vuosien aikana, Jääskeläinen ennakoi.

Seuran tavoitteista Huuhkajien entinen luottomies puhuu maltillisesti.

– Tietysti tavoitteena on säilyä sarjassa ensimmäisellä kaudella. On tärkeää säilyä Valioliigassa, tuoda lisää rahaa sisään ja parantaa tämän jalkapalloseuran olosuhteita.

– Toivottavasti voin pelata täällä seuraavan kahden tai kolmen vuoden ajan, Jääskeläinen päättää.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!