Tottenham pelasi Suomen aikaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä harjoitusottelun New York Red Bullsia vastaan ”Isossa Omenassa”. Lontoolaisten 2-1-vierasvoittoon päättyneessä kamppailussa nähtiin suomalaisväriä, kun newyorkilaisten keskikenttämies Teemu Tainio palasi kentille pitkäkestoisen polvivamman jäljiltä.

Ensimmäisen puoliajan vastustajan peliä ”terrierisoinut” Tainio pelasi pohjois-lontoolaisten riveissä vuosina 2005-2008, joten supinaa vastustajien kanssa riitti jo ennen varsinaista koitosta.

– Teemu on hyvä ystäväni, loistava tyyppi, Michael Dawson intoutui kehumaan suomalaista Tottenhamin verkkosivuilla.

– Hän on hullu tyyppi, mutta kentällä hän antaa 100-prosenttia viikosta toiseen. Hän on loistava jätkä. Hän on jatkanut urallaan eteenpäin ja olen varma, että hän viihtyy New Yorkissa, puolustaja jatkaa.

Pelikaverina Tim Cahill

Tainio pelasi New Yorkin illassa keskikentän keskustassa yhdessä Tim Cahillin kanssa. Sattumaa tai ei, MLS-seura siirtyi toiselle jaksolle 1-0 johtolukemissa Kenny Cooperin rangaistuspotkuosumalla, mutta se ei kyennyt säilyttämään johtoaan päätösvihellykseen asti.

– Kun menet pukukoppiin 0-1-tappioasemassa ja onnistut kääntämään tilanteen voitoksi osoittaen vahvaa uskoa, se on aina positiivista. Pelaajien vahva mentaliteetti ja päättäväisyys toi tuloksen. Se on hyvä merkki, englantilaisseuran päävalmentaja André Villas-Boas pohtii seuran nettisivuilla.

Vierasjoukkueen maaleista vastasivat Gareth Bale sekä islantilainen Gylfi Sigurdsson.

Red Bullsilla on muutama päivä aikaa hengähtää ennen kotimaisen sarjan jatkumista. Perjantaina joukkue matkustaa Houston Dynamon vieraaksi itäisen konferenssin ottelussa.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!