Suomi kohtaa EM-kävijä Tshekin tiistaina ystävyysottelussa vieraskentällä. MM-karsinta-avauksen niukka tappio Ranskalle ei vienyt joukkueen itseluottamusta vaan päinvastoin. Huuhkajat uskoo pystyvänsä jopa hallitsemaan ottelua Tshekkiä vastaan.

Pelaa Tshekki-Suomi Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,47 – 4,10 – 7,10
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Varmaan tulee tiukka matsi. Tshekki pelasi Tanskaa vastaan juuri 0-0-tasapelin ja oli kuulemma ollut jyrän alla. Tanska oli hallinnut matsia ja uskon, että meilläkin on mahdollisuudet olla hallitsevampi puoli ja luoda maalipaikkoja, mitä tehtiin Ranskaakin vastaan, keskushyökkääjänä ottelussa pelannut Kasper Hämäläinen kertoi HuuhkajatTV:lle.

Paikka peliryhmityksessä oli Hämäläiselle poikkeuksellinen, mutta mies pystyi nopeudellaan ja hyvillä juoksuillaan luomaan itselleen maalipaikkoja.

– Oli ollut vähän aikaa, kun olen sillä paikalla pelannut. Pari-kolme päivää ennen matsia Mixu (Paatelainen) kysyi, että onko okei, että kokeillaan siinä, ja sanoin, että mikä ettei. Paljon juoksuja pystyyn sun muuta eli ei se kovin paljoa eroa kymppipaikalla pelaamisesta.

Hämäläinen vastaus hyökkääjäpulaan?

Hämäläinen ei pistä vastaan, jos pelipaikka jatkossakin on joulukuusen huippuna.

– Piikki on mieluisa paikkaa, kun saa tehdä juoksuja ja kun tulee hyviä palloja keskikentältä, niin saa kirmata ihan rauhassa.

– Oli kiva taistella puolustajien kanssa ja saada muutama maalipaikka. Harmi ettei mennyt. Paikoista pitää laittaa pallo sisään, niin saadaan pisteitä karsinnastakin.

Pelaa Tshekki-Suomi Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,47 – 4,10 – 7,10
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!