Pitkän linjan valmentajavelhon Carlos Queirozin mielestä La Ligan -supertähdet Lionel Messi sekä Cristiano Ronaldo ovat tällä hetkellä jalkapallomaailman kirkkaimpia helmiä.

– Messi ja Ronaldo ovat jalkapalloilun kuninkaita. He ovat täydellisiä vastakohtia, mutta meidän lajimme tarvitsee heitä molempia, Realia vuosina 2003-2004 valmentanut Queiroz kertoo Fifan verkkosivuilla.

– Valmentajana heitä ei halua vastapuolelle, mutta se ei estä sinua ihailemasta heitä.

Iranin jalkapallomaajoukkueen peräsimessä nykyisin viihtyvän Queirozin mielestä Ronaldo ja Messi tulevat maailman parhaista seurajoukkueista.

– Barcelonalla on hienoja pelaajia, kuten Messi ja Xavi Hernandez ja Andres Iniesta, joiden ansiosta joukkue on saalistanut monia pokaaleja viime vuosina, tyyliä unohtamatta.

– Kun Real löysi jälleen identiteettinsä, he ovat pystyneet hallitsemaan Barcelonaa. Kiitos niin ikään loistavien pelaajien. Mielestäni nämä ovat kaksi parasta joukkuetta tällä hetkellä.

Queiroz on nähnyt urallaan lukuisia huippupelaajia. Realin luotsaamisen lisäksi mies on toiminut muun muassa Alex Fergusonin apuna Manchester Unitedin riveissä sekä Portugalin maajoukkueen päävalmentajana.