JJK:n hyökkäävä keskikenttäpelaaja, 12 maalia viime kaudella tehnyt Tamas Gruborovics, tyhjensi pöydän joukkueensa palkintogaalassa. Mies valittiin joukkueen vuoden pelaajaksi niin seuran, kannattajien kuin myös Palloliiton Keski-Suomen piirin toimesta.

– Tuntuu hyvältä saada tuollaista tunnustusta. On hienoa saada sitä kautta kiitosta siitä kovasta työstä mitä on kauden aikana tehnyt, niin joukkueen kanssa kuin omalla ajallakin, unkarilainen kertoo Veikkausliigan kotisivuilla.

JJK:n liigataival oli tukkoinen, joukkue sijoitti yhdeksänneksi, mutta eurokentillä se kaatoi Norjan liigan Stabaekin Eurooppa-liigan 1. karsintakierroksella sekä haastoi tosissaan montenegrolaisen FK Zetan seuraavalla kierroksella häviten 3-3-tulokseen päättyneen otteluparin vierasmaalisäännöllä. ”Grubo” iski jälkimmäistä vastaan kotikentällä hattutempun.

– Europelit kokonaisuudessaan jäivät mieleen huippuhetkinä. Oli hienoa saada onnistumisia eurokentiltä, niin henkilökohtaisesti kuin joukkueenakin.

– Harmi vain, että kausi päättyi niin mollivoittoisesti. Päällimmäisenä kaudesta jäi mieleen harmitus siitä, että niin suuri osa joukkueen potentiaalista jäi lopulta hyödyntämättä.

Miehen sopimus seuran kanssa päättyi viime kauteen ja mies hakee ensisijaisesti pelipaikkaa ulkomailta, mutta myös kotimaassa ja JJK:ssakin jatkaminen on mahdollista. Hän oli näytillä Hollannin liigan Willem II:ssa, mutta osin epäonninen testileiri ei johtanut sopimukseen. (uutinen).