Lionel Messi: ”En kilpaile Cristiano Ronaldon kanssa”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan tähtipelaaja Lionel Messin mukaan hän ei kilpaile Cristiano Ronaldon kanssa vaan keskittyy ainoastaan olennaiseen, jalkapalloon.

Barcelonan ja Real Madridin tähtinimet ovat laitettu vertailuun ja asetettu vastakkain milloin mistäkin syystä. Molemmat pelaajat ovat ehdolla tammikuussa jaettavan FIFA Ballon d’Or -palkinnon saajiksi, mikä on lisännyt vertailuja viime kuukausina.

– En kilpaile Cristianon kanssa. Yritän vain tehdä parhaani Barcalle ja Argentiinalle. Kaikki muu on median keksimää. Me emme Cristianon kanssa kilpaile suoraan toisiamme vastaan, Messi kertoi lehdistötilaisuudessa Marca-lehden mukaan.

– Pidän harjoittelusta, pidän pelaamisesta ja pidän voittamisesta. Olen ollut sellainen siitä asti kun olin lapsi, Messi selvensi.

Kultainen pallo joukkuekaverille

Messillä on omat suosikkinsa Kultaisen pallon voittajaksi. Argentiinalainen toivoisi pallon pysyvän tutussa osoitteessa:

– Olisin hyvin iloinen, jos yksi joukkuekavereistani voittaisi Kultainen Pallo –palkinnon. He kaikki ansaitsevat sen.

– Ilman joukkuekavereitani en olisi saavuttanut mitään mihin olen yltänyt. Heillä on suuri merkitys. Olen jo aiemmin sanonut, kenelle ääneni menevät (Xavi, Iniesta, Aguero). Ja, että en äänestäisi itseäni, vaikka voisin, Messi totesi.