Messi, Falcao ja Neymar kilvoittelevat FIFA:n vuoden maalin tittelistä

Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Kymmenen ehdokasta FIFA:n vuoden maalin tekijäksi on julkaistu ja mukana ovat niin Lionel Messin, Radamel Falcaon kuin brassi-ihme Neymarinkin parhaat suoritukset kuluvalta vuodelta.

Yli 75 maalia kalenterivuonna seura- ja maajoukkueessa tehnyt kolminkertainen FIFA:n vuoden pelaaja Messi on ehdolla Argentiinan paidassa Brasiliaa vastaan kesäkuussa tekemällään maalillaan.

Atletico Madridin maalinsylkijän Falcaon ehdolla oleva suoritus on näyttävä volley-maali seurajoukkueensa paidassa viime toukokuulta.

Ehdokaslistalla on myös yksi naispelaajan tekemä maali – Meksikon Olivia Jimenezin yli 40 metristä lähtenyt huikea kaukolaukaus Sveitsin verkkoon elokuulta alle 20-vuotiaiden MM-kisoista.

Yleisöäänestyksessä valitaan aluksi kolme parasta, joiden kesken pidetään toinen äänestyskierros. Voittaja julkistetaan FIFA:n gaalassa ensi vuoden tammikuussa, missä valitaan myös mm. vuoden mies- ja naispelaajat.

Zlatanin maaginen maali keskiviikkona pelatussa Englanti-pelissä ei voi nousta ehdokkaaksi, koska ehdokaslista valitaan tammi-lokakuussa tehdyistä maaleista.

Linkki maalikoosteeseen ja äänestykseen tässä.

Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!