Englannin Ykkösliigassa Crewe Alexandran riveissä lainasopimuksin turvin pelaava Lauri Dalla Valle on äitynyt kovaan pelivireeseen. Tämän on huomannut myös joukkueen manageri Steve Davis.

Dalla Valle iski lauantaina sarjaottelussa molemmat maalin Crawleyn verkkoon 2-0-voitossa. Davisilla oli aihetta hehkutukseen koitoksen tauottua:

– Lauri teki meille kaksi maalia, ja puskimme (ottelussa) eteenpäin kasvattaaksemme johtoamme, Davis kehui seuran verkkosivuilla joukkueen asennetta.

Suurimmat kehut keräsi joukkueen maalipyssy, viidessä ottelussa neljä kertaa osunut Dalla Valle.

– Lauri pitää aina keskuspuolustajat kiireisinä, ja hän toimii hyvin vaistomaisesti. Hän on erittäin hyvä viimeistelijä ja tuntuu olevan aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Hän myös työskentelee lujaa ja vie kentällä hyvin tilaa.

– Hän tekee asioita, jotka jäävät huomioimatta, kuten estämällä vastustajien purut ja tukemalla puolustusta. Hän työskentelee erittäin lujasti joukkueelle ja tekee siten hänen joukkuetovereidensa pelaamisesta helpompaa, Davis ylistää.

Lainasopimukselle jatkoa?

Dalla Vallen lainasopimus Crewen kanssa umpeutuu 8. joulukuuta. Jatkoa voi pitää kuitenkin todennäköisenä, niin lupaavia ovat olleet Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkuehyökkääjän otteet.

– Hän olisi voinut tehdä hattutempun tänään (lauantaina) ja olisi varmaan ansainnut sen. Hän hakeutuu jatkuvasti sinne (maalipaikkoihin), ja hänen viimeistelynsä tekee eron (ottelussa), Davis päättää.

Lauri Dalla Valle lukeutuu Fulhamin sopimuspelaajiin.

CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!