Alavireisen Real Madridin tähtipelaaja Cristiano Ronaldo on brittilehtien mukaan puhumassa itseään takaisin Manchester Unitediin, mistä mies lähti kesällä 2009 Espanjaan.

Nyt 27-vuotias, alkujaan madeiralainen pelaaja liittyi ManU:un aikoinaan 18-vuotiaana, jossa hän jalostui taitavasta kikkaniekasta myös tehokkaaksi viimeistelykoneeksi ja voitti FIFA:n vuoden pelaajan tittelin vuonna 2008.

Nyt pelaaja on kertonut lähipiirille The Sun Sundayn mukaan, että ”haluaa palata kotiin”. Mies tekeekin eräänlaisen paluun entiseen kotikaupunkiinsa, kun Real Madrid kohtaa Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella juuri ManU:n helmi-maaliskuussa pelattavassa otteluparissa.

Siirto, Real asetuessa poikkiteloin, olisi liki mahdottomuus. Mies siirtyi aikoinaan Espanjaan 80 miljoonan punnan siirtosummalla ja nyt sopimusta on vielä kaksi ja puoli vuotta jäljellä. Siirto Englantiin vaatisi ManU:lta jättisumman pulittamisen ensi kesänä. Seuraavana kesänä, kun sopimusta olisi vain vuosi jäljellä, siirtosumma voisi olla maltillisempi.

Myös ranskalaisen raharikkaan Paris Saint Germainin on huhuttu olevan kiinnostuneen pelaajasta ja se kykenisi, ainakin teoriassa, venymään espanjalaisseuran kovaankin pyyntöön.