Manchester Unitedissa varamiehen rooliin alkukaudella joutunut ja sekä valmennusjohdon kanssa yhteen ottanut Nani ei vastoin median huhuja ole lähtemässä seurasta ainakaan kesken kauden, kertoo manageri Sir Alex Ferguson seuran verkkosivuilla.

– Me tarvitsemme Nania. Hän pystyy tuomaan meille erilaisen vaihtoehdon kuin yksikään toinen pelaaja, Ferguson kuvaili teknistä laitapelaajaa.

Pelaajan sopimus seuran kanssa päättyy vuonna 2014 ja perinteisesti, mikäli uutta pahvia ei saada aikaiseksi, pelaajat kaupataan muualle siirtokorvausten vuoksi vuotta ennen sopimuksen päättymistä.

Portugalilainen on edustajiensa välityksellä kertoi medialle syksyllä turhautumisestaan, mutta Fergusonin mukaan hänen kanssaan on nyt neuvoteltu jatkosopimuksestakin.

– Hänelle löytyy paikka suunnitelmissamme. Hänen edustajansa ovat neuvotelleet seuramme kanssa, mutta en tiedä tarkalleen missä vaiheessa niiden kanssa mennään. Mutta emme ole päästämässä häntä pois.

Nani on parhaillaan loukkaantuneena ja ManU on antanut miehelle myös henkistä lepoaikaa poissa seuran läheisyydestä.

– Lähetimme hänet Dubaihin tauolle ja toivottavasti lämpö nopeuttaa hänen paranemistaan. Uskoakseni hän palaa pelikuntoon tammikuun puolessa välissä.