Mestarien liigan kevään pudotuspelien jatkoparit arvottiin torstaina Sveitsissä ja yksi eniten huomiota herättäneistä arvontatuloksista oli Manchester Unitedin ja Real Madridin muodostama ottelupari.

Kamppailuissa Real Madrid -tähti Cristiano Ronaldo hyökkää nyt ensimmäistä kertaa entistä seuraansa vastaan, minkä paidassa hän nousi maailmantähteyteen. Realia luotsaava Jose Mourinho on myös ManU:lle tuttu Chelsean peräsimestä.

– Tämä on kierroksen ykköskohtaaminen. Tämä on kannattajillemme loistava mahdollisuus nähdä Cristiano uudestaan ja minulle hieno hetki kohdata Jose jälleen, ManU-luotsi Sir Alex Ferguson kertoi seuran kotisivuilla.

Real Madridin leirissä ei olla pahoillaan siitä, että joukkue joutuu heti huipputestiin eikä pelkää vastustajaa viime aikojen ailahtelevista suorituksistaan huolimatta.

– Kannattajat tulevat olemaan todella iloisia tästä otteluparista. Siitä tulee henkeäsalpaava ottelupari, Real-johtoon kuuluva ex-huippukärki Emilio Butragueno kertoi Sky Sportsille.

– Heillä on huippupelaajia, mutta me olemme Real Madrid ja uskon, että kasvamme tilanteen mukaisesti ja pääsemme jatkoon.

Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen otteluparit:

Real Madrid-ManU
Arsenal-Bayern München
AC Milan-Barcelona
Celtic-Juventus
Valencia-PSG
Shakhtar Donetsk-Dortmund
Galatasaray-Schalke
Porto-Malaga