Huuhkaja-kapteeni Niklas Moisanderin edustaman Amsterdamin Ajaxin jatkomahdollisuudet päästä Mestarien liigan pudotuspeleihin ovat jo menneet, mutta joukkue taistelee vielä lohkokolmosen paikasta, mikä oikeuttaisi paikkaan Eurooppa-liigan pudotuspeleistä.

Hollantilaisryhmä pitää kolmatta sijaa hallussaan pisteen erolla ennen Manchester Cityä ja pystyisi tiistain vierasvoitolla Real Madridista varmistamaan paikkansa jatkopeleissä. Manchester City kohtaa Borussia Dortmundin, joka on varmistanut jo lohkon voiton.

– Tärkeintä on, että teemme hyvän suorituksen. Meidän pitää voittaa pelimme, että toisella ottelulla ei ole merkitystä, Ajaxin päävalmentaja Frank de Boer kertoi lehdistötilaisuudessa.

Ajaxille helpotusta tuo se, että Real on joka tapauksessa lohkossa toinen ja varsinaista panosta heillä ei ole. Joukkue tulee siis lepuuttamaan ykkösmiehistöään, mutta Ajax tietää madridilaisryhmästä löytyvän vaarallisuutta joka tapauksessa.

– Jos katsotaan pelaajia, jotka tulevat olemaan avauskokoonpanossa, ei voida sanoa, että Real olisi kovinkaan paljon heikompi. Toivottavasti viikonlopun voitto PSV Eindhovenista antaa meille lisää virtaa. Manchester Cityä vastaan pelasimme kaksi hyvää peliä, joten miksipä emme nytkin pystyisi voittamaan.