Yksi Venäjän rikkaimmista seuroista, Anzhi Makhachkala, on kiistänyt huhut, joiden mukaan seura olisi tarjonnut 250 miljoonaa euroa Barcelonan Lionel Messistä.

Kerroimme torstaina, että espanjalaislehti El Mundo Deportivo uutisoi Messin saaneen sopimusehdotelman, joka olisi laittanut siirtokorvaus- ja palkkaennätykset uusiksi (lue lisää tästä).

Argentiinalaisen sopimuksessa on minimissään 250 miljoonan euron ulosostohinta. Tarjouksen epäiltiin olevan tuota luokkaa ja sen epäiltiin tulleen Venäjältä, Anzhi Makhachkalan riveistä.

– Tuossa ei ole totuuden häivääkään, Anzhin hallintoneuvoston jäsen German Tkachenko kertoi venäläiselle Sport-Expressille.

– Tuollaisen kysymyksen esittäminen yksinään alleviivaa ymmärryksen puutetta siitä, kuinka Anzhin urheilumalli on luotu ja mitkä sen prinsiipit ja prioriteetit ovat, Tkachenko jatkoi.

Messi allekirjoitti Barcelonan kanssa hiljattain jatkosopimuksen, joka pitää hänet seurassa kesään 2018 asti. Sopimusehdotelma saapui argentiinalaiselle huhujen mukaan juuri tuon sopimusneuvottelun aikana, mutta Messi ei kosiskeluille lämmennyt.