Huhut Manchester Cityn italialaishyökkääjän Mario Balotellin myynnistä käy yhä kuumempina viikon kärhämän jälkeen, missä mies otti yhteen managerin kanssa harjoituksissa.

Brittilehdistön mukaan mies on lähdössä joukkueesta ja AC Milanin olevan yksi kiinnostuneista, mutta virallisesti City-luotsi Roberto Mancini kuitenkin toppuutteli huhuja (uutinen).

Nyt italialainen Sportmediaset kertoo, että Manchester City on tekemässä uuden tarjouksen Napolin uruguaylaishyökkääjästä Edinson Cavanista. Äskettäin seuran urheilutoimenjohtaja Aurelio De Laurentiis kertoi, että City olisi tarjonnut miehestä joulukuussa 55 miljoonaa euroa, mutta seura ei ollut kiinnostunut myymään talismaaniaan (uutinen).

Sportmediasetin mukaan Cavanin sopimukseen on kirjattu 60 miljoonan euron purkupykälä, minkä lunastamalla toinen seura voi ostaa miehen, mikäli pelaaja suostuu itse siirtoon.

Italialaislähde kertookin nyt, että City olisi laittamassa tarvittavat viisi miljoonaa tarjoukseensa lisää ja pyrkivänsä vakuuttamaan pelaajan siirtymään Englantiin.