Queens Park Rangersin valmennusvastuun joulukuussa vastaanottanut Harry Redknapp on kertonut, että Liverpoolissa hukkarooliin joutunut Joe Cole kiinnostaa. Kyseessä olisi ennemmin lainasopimus, kuin pysyvä siirto.

– Haluaisin tuoda Joen tänne, jos voin, mutta sopimuksen pitäisi olla seuralle oikea. Emme voi tuoda häntä tänne Liverpoolin palkoilla. Minun pitää puhua (Liverpool-manageri) Brendan Rodgersin kanssa asiasta, kun on sille sopiva hetki, Soccerway.com siteerasi englantilaisluotsia.

Redknapp otti QPR:n vastuulleen, kun Mark Hughes sai lähtöpassit surkean alkukauden jälkeen, mutta seura kyntää yhä sarjan viimeisenä. Redknappilla on kuitenkin hyviä näyttöjä pelastusoperaatioista menneisyydessään, mutta lontoolaiseurassa on hän kyseenalaistanut useiden pelaajien tason suhteessa heidän saamiin palkkoihin.

Joukkue hankki kesällä toistakymmentä miestä ja pakka ei missään vaiheessa ole toiminut. Seuraava , joskin epätoivoinen, mahdollisuus kääntää kurssi koittaa jo keskiviikkona Chelsean naapurissaan Lontoossa.