Atletico Madridin puheenjohtaja Enrique Cerezo on kiistänyt spekulaatiot siitä, että kolumbialaiskärki Radamel Falcao olisi matkalla Real Madridin riveihin.

Falcao on ollut kauden aikana hurjassa vireessä. Espanjalaismediassa liikkui jo eilen torstaina huhuja, että hyökkääjä olisi varmasti Real Madridin mies. Yhteensä 17 liigamaalia iskenyt kärki on ollut myös Chelsean kiikarissa.

– Haluan sanoa, että se on väärää tietoa, että Falcaolla olisi sopimus toisen seuran kanssa. Sanon, ettei se pidä paikkaansa, koska en ole puhunut asiasta kenenkään kanssa tästä aiheesta, Cereco kertoi espanjalaiselle Marca-lehdelle Soccerway.com-sivuston mukaan.

– Se on täydellisen väärä tieto ja vale. Yksi asia on tehdä asiasta vitsi, mutta toinen on suurennella asioita tyhjästä. Ennen kaikkea en halua, että suuhuni laitetaan sanoja, joita en ole sanonut.

Seurapomo vaikuttaa kyllästäneiltä jatkuvaan huhuiluun. Cerezon mukaan Falcao on ryhmän sopimuspelaaja eikä liialliselle spekuloinnille ole tässä kohtaa tarvetta:

– Vaikuttaa siltä, että joku haluaa horjuttaa Atleticoa ja Falcaota. Se päivä, kun jotain todella ilmenee, jos tämä tapahtuu ollenkaan mitä epäilen, niin sitten on jotain kerrottavaa. Mutta ei ole mitään syytä jutella pelkästään huhuista.