Barca-kapteeni: ”Toivon aina Milanin voittoa, paitsi tänään”

© Kuva: Getty Images
Lyökö Uruguay Ecuadorin? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Barcelonan kapteeni Carles Puyol paljastaa ennen keskiviikkoillan Mestarien liigan pudotuspeliottelua AC Milania vastaan, että joukkue on hänen suosikki oman kasvattajaseuransa jälkeen.

– Rakastan AC Milania, se on kakkosjoukkueeni. Haluan heidän aina voittavan, paitsi meitä vastaan. Jos olisin lähtenyt Barcasta, olisin halunnut liittyä heihin. Nyt olen kuitenkin vanha ja haluan pelata urani loppuun täällä, Puyol kertoi Marca-lehdelle.

Barcelona on suuri ennakkosuosikki, mutta Milan on katastrofaalisen alkukauden jälkeen pelannut itsensä jo tähän asti Mestarien liigassa ja noussut omassa sarjassaan jo taistelemaan sijoista, jotka oikeuttavat ensi kaudellakin Mestarien liigaan.

Joukkueet kohtasivat myös viime kauden Mestarien liigan pudotuspeleissä, jolloin AC Milan pakotti Barcelonan maalittomaan tasapeliin avausosassa Milanossa. Espanjassa kuitenkin Barca jyräsi 3-1-voittoon. Nyt ottelupari starttaa jälleen Italiasta.

– Milanilla on hyviä pelaajia, jotka ovat hyvässä vireessä. He ovat aloittaneet uuden projektin, koska tärkeitä pelaajia on lähtenyt. He ovat kuitenkin kasvaneet kauden aikana, Puyol varoittaa joukkuettaan.

 

Lyökö Uruguay Ecuadorin? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!