Valioliigan suurrikas Manchester City suunnittelee jatkuvansa kilpavarustelua, kun nykyisillä miehillä ei tarvittavaa tulosta synny. Joukkueen Mestarien liiga -taival päättyi jo alkulohkoon ja Valioliigassa ManU on karannut jo 12 pisteen päähän. FA Cupissa joukkue sentään porskuttaa.

Goal.com-jalkapallosivusto kertoo, että Cityn johtoportaaseen viime vuonna liittynyt entinen Barcelonan urheilutoimenjohtaja Txiki Begiristian olisi neuvottelut parin viikon takaisin Englanti-Brasilia-ystävyysottelun yhteydessä brassitähti Neymarin hankinnasta.

Brittisivuston mukaan City haluaa tehdä pelaajasta jälleen yhden profiilihankinnoistaan huimalla 57 miljoonan euron siirtosummalla.

Mm. Marca-lehti on jo pitkään tietänyt, että pelaajalla on jonkinlainen esisopimus Barcelonan kanssa, mitä kuitenkaan pelaajan edustajat tai nykyinen seura Santos eivät ole vahvistaneet.

Nuorukainen itse on kertonut halustaan jatkaa kotimaassaan pelaamista siellä pidettäviin vuoden 2014 MM-kisoihin asti.

Suurseuroista myös Real Madridin on kerrottu keskustelleen pelaajan edustajien kanssa. Lisäksi 20-vuotias tekniikkataituri on hämmentänyt soppaa ja kertonut julkisuuteen, että Espanja ei välttämättä ole miehen suunta Eurooppaan tullessa.

Hän on kertonut ihailevansa myös Bayern Müncheniä, mitä ex-Barca-luotsi Pepe Guardiola valmentaa ensi kaudesta alkaen.