Paljon parjatun Manchester City -luotsin Roberto Mancinin itsevarmuus ei ole ottanut kolauksia, vaikka sadoilla miljoonilla punnilla kasatun joukkueen esitykset ovat olleet kehnoja viime viikkoina ja keskinkertaisia lähes koko kauden ajan.

Italialaisen mukaan Englannissa ei ole parempaa manageria kuin hän.

– Olen paras manageri Englannissa viimeisen 15 kuukauden ajalta, BBC Sport siteeraa Mancinia, joka johdatti joukkueensa jatkoon Englannin cupissa sunnuntaina 4-0-voitolla Leedsista.

Mancini astui Manchesterin sinisten luotsiksi joulukuussa 2009 ja johdatti seuran FA Cupin voittajaksi keväällä 2011 ja ensimmäiseen mestaruuteen 44 vuoteen, kun se voitti Valioliigan viime kaudella.

– Kuusi kuukautta sanottiin, että Pep Guardiola tulisi paikalleni. Nyt kun hän meni Bayerniin, on taas joku toinen tulossa tänne.

– Olen voittanut Valioliigan, Englannin cupin ja charity shieldin (liigamestarin ja cup-voittajan kohtaaminen ennen Valioliiga-kautta), yksikään muu manageri ei ole voittanut sitä, mitä minä viimeisen 15 kuukauden aikana.

Englannin cup näyttää tänäkin vuonna todennäköisimmältä pokaalilta, koska joukkue on sarjakakkosena jäänyt jo 12 pistettä ManU:sta ja pudonnut europeleistä jo syyskauden jälkeen.