Bayern Münchenin puheenjohtaja Uli Hoeness paljasti brittiläiselle The Sun -lehdelle, että seura on viime vuosien aikana yrittänyt useaankin kertaa saada Arsene Wengeriä siirtymään seuraan.

Bayernia luotsaa ensi kaudesta lähtien ex-Barcelona Pep Guardiola. Wenger kiinnosti saksalaisseuraa jo silloin, kun tämä valmensi kotimaansa Monacoa 1990-luvun alussa. Sieltä ranskalaisen matka jatkui Japaniin ja lopulta Arsenaliin vuonna 1996, missä miehen valtakausi jatkuu yhä.

– Yritimme muutamia kertoja saada Wenger Bayerniin. Jopa ennen kuin lähti Japaniiin, Franz Beckenbauer kävi tapaamassa häntä Ranskassa ja meillä oli kaikki valmiina häntä varten. Loppujen lopuksi hän halusi kuitenkin Japaniin (1995-96), mikä oli meille yllätys, Hoeness kertoi The Sunille.

– Ja Japanista hän meni Arsenaliin. Näinä vuosina, aina kun olemme etsineet uutta manageria, on häntäkin harkittu. Hän on erittäin vahva ja vakava persoona, ja hänellä on erittäin hyvä ajatusmaailma jalkapallosta. Hän on kuitenkin aina pysynyt lojaalina Arsenalille, mikä on fantastinen asia.

Bayern isännöi Arsenalia Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisessa osaottelussa keskiviikkona. Bayern on erittäin lähellä jatkopaikkaa kun se voitti vieraspelin 3-1-lukemin.