Chelsean manageri Rafael Benitez on vakuutellut seuran kannattajille, että väsymyksestä ei tule puheenaihetta vaikka seura taistelee kolmella rintamalla: Valioliigassa, Englannin cupissa sekä Euroooppa-liigassa.

Lontoolaisryhmä pelaa torstaina Romaniassa Steaua Bukarestia vastaan avausosan Eurooppa-liigan pudotuspeleissa ja sunnuntaina on cup-ottelu Manchester Unitedia vastaan myös vieraskentällä.

– Käymme otteluita läpi ja pelaajien suorituksia niissä ja päätämme kuka pelaa minkäkin ottelun. Sen vuoksi meille on hyvä ryhmä pelaajia ja meidän pitää käyttää tätä ryhmää, Benitez kertoi Bukarestin lehdistötilaisuudessa.

– Olemme pelanneet paljon otteluita ja haluamme pelata vielä runsaasti lisää ennen kauden päätöstä. Huippujoukkueet kamppailevat aina useissa eri kilpailuissa. Jos pelaajistoa käyttää oikein, ei väsymyksestä tule ongelmia.

Valioliigassa Chelsea joutuu taistelemaan neljän parhaan joukkoon pääsystä, mikä takaisi paikan Mestarien liigaan ensi kaudeksi. Joukkue putosi juuri neljänneksi Tottenhamin taakse ja perässä vaanii mm. Arsenal muutaman pisteen päässä, kun kymmenen ottelukierrosta on pelaamatta.

– Pyrimme jatkamaan jokaisessa kilpailussa ja aina seuraava peli on tärkein. Ajattelemme viikonlopun United-peliä vasta tämän ottelun jälkeen.

Eurooppa-liigan vastustaja Steaua pudotti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Niklas Moisanderin edustaman Ajax Amsterdamin niukasti. Otteluparissa edettiin aina rangaistuspotkukilpailuun, joka päätty romanialaisten eduksi.

– Mitä olen heiä nähnyt, he pystyvät tarvittaessa prässäämään korkealla, kuten he tekivät Ajaxia vastaan tai he voivat pudottaa alemmaksi ja iskeä vastahyökkäyksillä. Heillä on nopeutta laidoilla tai taitoa linjojen välillä. Heillä on kaiken kaikkiaan hyvä balanssi ryhmässään.

Otteluparin toinen osa pelataan jo viikon päästä.