Veikkausliigan viime kauden yksi yllättäjistä oli MYPA. Vuosi sitten talvella joukkueen pelaajaryhmä oli hajallaan vielä talven aikana, mutta joukkue hitsautui kuitenkin kauden aikana mahtavasti yhteen.

Tämän talven osalta trafiikki on ollut rauhallisempaa ja pelaajapakka on ollut nopeammin kasassa. Nyt pari viikkoa ennen kauden alkua seurasta kerrotaan lopullisen ryhmän olevan tässä.

– Emme hae enää uusia pelaajia ja tilanne on sen osalta rauhoitettu. Meillä on tällä hetkellä lähes joka pelipaikalle kaksi miestä, MYPA-luotsi Toni Korkeakunnas kertoo Veikkausliigan kotisivuilla.

– Jos meille tulee lisää pitkäaikaisloukkaantumisia, niin sitten tilannetta voidaan katsoa uudelleen. Nyt peli on hyvässä formissa eikä siihen ole tarvetta. Pelaajia olisi kyllä tarjolla, sillä sähköposti laulaa.

– Viime vuoden pelaajista 17 jatkoi ja sitten saimme muutaman täsmähankinnan niille aluille, missä näimme olevan puutteita. Meillä on hyvä koostumus erilaisia vahvuuksia.

Tämän vuoden vahvituksia ovat mm. FC Viikingeistä saapunut Ville Salmikivi, HJK:sta lainalle tullut nuori Emerik Grönroos, maalivahti Jere Pyhäranta sekä ulkomaalaisvahvistukset Yannick Salmon, Bahamboula Plaisir sekä Jonathan Okafor.