Real Madridin lähtö kauteen oli vaikea. Liigassa mahdollisuudet menivät nopeasti, mutta mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä paremmin valkopaidat ovat suoriutuneet.

Jose Mourinhon luottomies Sami Khedira ei osaa nimetä syytä heikkoon alkukauteen.

– On vaikea sanoa, mitä tapahtui. Aloitimme hyvin huonosti, hyvin hitaasti. Kuitenkin tämän vuoden alussa aloimme muistaa, missä olemme hyviä, pelasimme joukkueena emmekä roikottaneet päätämme maalin päästäessämme, Khedira sanoi espanjalaiselle Marca-lehdelle.

– Jos tiimiä ei ole kasassa, ei voi voittaa Barcelonaa kahdesti peräkkäisissä peleissä ja pudottaa Manchester Unitedia Mestarien liigasta. Nyt voin sanoa, että Real Madrid on jälleen todellinen joukkue.

Khedira toivoo lähtökuopissa huhuttuvana olevan Mourinhon jäävän seuraan. Keskikenttäpelaajan ylistämä valmentaja on johdattanut joukkonsa Mestarien liigassa jo puolivälierävaiheeseen, ja joukkue janoaa kilpailun voittoa.

Khedira on ehtinyt uhrata jo ajatuksen mahdollisesta finaalivastustajasta.

– Me kaikki haluamme todella voittaa sen. Real Madrid-Barca on maailman suurin peli, ja kaikki olisivat tyytyväisiä, jos se olisi finaalipari Wembleyllä, Khedira veistelee.