Entinen Huuhkajien kulttihyökkääjä Shefki Kuqi arvioi Teemu Pukilla olevan suuri rooli illan Mestarien liigan pelissä.

Kotkalainen kuuluu illalla todennäköisesti saksalaisseuransa Schalke avauskokoonpanoon ottelussa Galatasarayta vastaan, kun ykköshyökkääjä Klaas-Jan Huntelaar on sivussa loukkaantumisen vuoksi. Joukkueilla on allaan 1-1-tasapeli Turkista.

– Mulla on sellainen fiilis, että Pukki iskee maalin Galatasarayn verkkoon. Hän on sen tyyppinen pelaaja, joka pystyy iskemään silloin, kun ihmiset sitä vähiten odottavat. Ja kuka odottaa tällä hetkellä, että Pukki voisi johdattaa omansa tänään jatkoon? Shefki mietti Unibetin tiedotteessa.

– Se, kumpi joukkueista iskee ensimmäisenä maalin, menee jatkoon. Schalke on suosikki hoitamaan homman kotiyleisönsä edessä.

Barcelona laulukuoroon?

Tiistai-illan toisessa ottelussa Barcelona isännöi AC Milania. Italialaiset lähtevät toiseen osaotteluun 2-0-johdosta. Barcelonalla on avut avata puolustus kuin puolustus, mutta nyt tilanne on hankala.

Barcelona on pelannut kotikentällään jo 19 peräkkäistä ottelua ilman tappiota, mutta tänään ei voittokaan välttämättä riitä.

– Minun papereissa Milan on suosikki jatkoon menijäksi. Milanille riittää tänään yksikin maali, sillä silloin Barcan pitäisi iskeä neljästi, analysoi Shekfi.

– Jos joku joukkue maailmassa kykenee historian muokkaamiseen, niin se on Barcelona. Kaikki tietävät minkä tason jalkapallojoukkueesta on kyse.