Arsenalin päävalmentaja Arsene Wenger kertoi lehdistötilaisuudessa, että joukkueen nuoret englantilaiset tähdet Jack Wilshere ja Theo Walcott on mukana viikonlopun miehistössä, joka kohtaa Norwichin lauantaina Lontoossa.

Wilsheren edellinen ottelu oli 3. maaliskuuta Tottenhamia vastaan, minkä joukkue hävisi 1-2-lukemin. Walcott loukkasi reitensä maajoukkueen matkassa viime kuun loppupuolella.

– Jack oli mukana normaaleissa harjoituksissa keskiviikosta lähtien ja Theo liittyy mukaan perjantaina. Molemmet ovat 90-prosenttisessa kunnossa, mutta ovat mukana lauantaina, Wenger vahvistaa Arsenalin kotisivuilla.

Viime viikonlopun West Bromwich ottelun Arsenalin hyväksi kahdella maalillaan ratkaissut Thomas Rosicky on puolestaan epävarma peliin. Mies kärsii pienestä reisivaivasta.

Arsenal taistelee tiukasti paikasta aurinkoon eli neljän parhaan joukkoon Valioliigassa, mikä oikeuttaa Mestarien liigan paikkaan ensi kaudeksi. Joukkue on nyt viidentenä kaksi pistettä Tottenhamista, joka on kuitenkin pelannut ottelun enemmän.