Barcelona kokoaa jo ensi kauden joukkuettaan vauhdilla.

Espanjalaisen Marca-lehden mukaan joukkue keskittyy etsimään vahvistusta erityisesti kolmelle tontille. Haussa ovat maalivahti, keskuspuolustaja ja hyökkääjä. Näiden lisäksi saattaa tulla muitakin vahvistuksia riippuen siitä, miten tarvetta ilmenee.

Katalonialaisseuran tähtäimessä ovat lehden mukaan Neymar ja Mats Hummels. Brasilialaiskärki ja Barcelona ovat yhdistetty jo pidemmän aikaa toisiinsa, mutta tiettävästi Neymarin nykyinen seura Santos hidastaa miehen sopimuksen tekoa. Neymarin nykyinen pesti jatkuu vuoteen 2014.

Hiljattain Barcelonan johtokunnasta vahvistettiin kiinnostus Neymaria kohtaan ja neuvottelut ovat tiettävästi päällä. Marca-lehti tietääkin nyt kertoa, että sopimukset sekä Neymarin että Hummelsin kanssa olisivat lähellä toteutumista.

Barcelona on jo tiettävästi ottanut yhteyttä Saksan maajoukkuepuolustajaan ja pelaaja on tietoinen hänelle tarjotusta paketista. Hummelsin kaupassa ongelmia saattaa aiheuttaa puolustajan nykyinen seura Borussia Dortmund.

Bundesliigaseura on jo menettänyt Mario Götzen ja saattaa joutua luopumaan myös Robert Lewandowskista. Dortmund tuskin luopuisi kovinkaan mielellään kolmesta tähdestään yhdessä siirtoikkunassa.