Neljä kertaa maailman parhaaksi pelaajaksi valittu eli Ballon d’Or -palkinnon nimiinsä saaneen Lionel Messin yksi salaisuus on mahtava kyky pysyä terveenä. Toki juuri parhaillaan Messi on loukkaantuneena, kun mies sai reisivamman tiistaisessa PSG-ottelussa ja joutui poikkeuksellisesti jättämään ottelun kesken.

Tulevan viikonlopun Mallorca-pelistä tulee tämän kauden ensimmäinen liigakamppailu, mistä hän on kokonaan poissa. Barcelona ei kerro sen enempää loukkaantumisen vakavuudesta, mutta El Mundo Deportivon mukaan mies saattaa olla poissa jopa kolme viikkoa.

Edellisen kerran Messi sai merkityksellisen vamman niinkin kauan aikaa sitten kuin syyskuussa 2010, kun hän oli 10 päivää sivussa nilkkavamman vuoksi.

Kuluvalla kaudella argentiinalaisvirtuoosi on pelannut 119 minuuttia vajaa täyden peliajan Espanjan liigassa. Mestarien liigassa mies on ollut 105 minuutin verran sivussa, aiemmin Benfica-ottelussa ja nyt puoliajan PSG-ottelusta, kertoo Marca-lehden julkaisema yhteenveto.

25-vuotiaalla Messillä oli nuorempana muutama pahempi reisivamma kausina 2005-06 ja 2007-08, jotka pitivät hänet yhteensä neljä kuukautta sivussa kentiltä. Vuonna 2006 hän joutui myös olemaan kolmisen kuukautta sivussa jalkapöytävamman vuoksi.

Aikamoinen teräsmies joka tapauksessa!