SJK:n päävalmentaja Simo Valakari sekä urheilutoimenjohtaja Keith Armstrong ovat tyytyväisiä seuran uusiin pelaajahankintoihin.

SJK julkisti torstaina, että viime kaudella Jarossa pelannut laitahyökkääjä Timo Tahvanainen, Viron maajoukkueringissä torjunut maalivahti Mihkel Aksalu, FC Hongan riveistä tuttu Juuso Simpanen sekä Rauman Pallo-Iirojen keskikentällä viime kaudella esiintynyt Juuso Aalto ovat allekirjoittaneet sopimukset seuran kanssa.

– Kaikki uudet pelaajat sopivat hyvin meidän seuraan ja joukkueeseen. Heillä, kuten seurallakin, on vielä isoja tavoitteita omille urilleen ja pelaajat näkevät että SJK on näiden toteuttamiseen heille hyvä paikka, päävalmentaja Simo Valakari sanoo SJK:n tiedotteessa.

– Meidän päivittäinen tekeminen auttaa heitä kehittymään entisestään ja varmasti monelle on tullut vähän jopa yllätyksenä, että vaikka olemme Ykkösen seura, ei siirtyminen tänne missään tapauksessa ole askel väärään suuntaan. Olen tyytyväinen näihin hankintoihin.

Urheilutoimenjohtaja Keith Armstrong on samoilla linjoilla Valakarin kanssa.

– Aksalu, Simpanen ja Tahvanainen, tuovat paljon kokemusta, vaikka he kaikki ovat kuitenkin vielä nuoria pelaajia. Maajoukkueessa ja Englannissa pelannut Mihkel Aksalukin on vielä nuori maalivahtina, sillä maalivahdit voivat pelata nelikymppisiksi. He kaikki tuovat paljon tähän joukkueeseen ja tuovat myös tarvittavaa rutiinia. Kaikki voivat vielä kehittyä pelaajina entisestään, Armstrong toteaa puolestaan tiedotteen mukaan.

– Aallon Juuso on ollut aivan ylivoimainen pelaaja Kakkosessa, joten nyt on iso kausi tulossa hänelle ja hänessä näen pajon potentiaalia. Tämä on hänelle paikka näyttää ihmisille mihin hän pystyy.

SJK:lla on pestien myötä kasassa 24 sopimuspelaajaa.