Arsenalin puolalaismaalivahti Wojciech Szczesny katsoo, että hänen joukkueensa paikka ensi kauden Mestarien liigassa on täysin omissa käsissä vaikka tilastollisesti Chelsea ja Tottenham ovat todennäköisimmin sijoilla 3-4 ja Arsenal jäisi ensi kauden Eurooppa-liigan paikoille.

– Jos voitamme seuravat kaksi peliämme, se riittää, koska joko Spurs tai Chelsea pudottaa pisteitä, koska he kohtaavat keskinäisessä pelissä, 23-vuotias maalivahti kommentoi BBC Sportin mukaan.

Arsenal kaatoi viime viikonloppuna toisen lontoolaisseuran Queens Park Rangersin tahmean esityksen jälkeen 1-0-lukemin.

– Minulle kelpaa vaikka kaksi 1-0-voittoa kauden päätöspeleistämme ja paikka top 3:ssa. VAikka pelit olisivat kuten QPR-ottelu, joka saattoi olla hieman tylsä välillä, ei sillä ole tässä vaiheessa mitään merkitystä.

Englannista kolme parasta etenee suoraan ensi kauden Mestarien liigan lohkovaiheeseen ja neljä karsintaan. Kaksi seuraavaa saa paikan vähemmän arvostettuun Eurooppa-liigaan.

Chelsea on sarjassa parhaillaan kolmantena – se on kerännyt 68 pistettä 35 ottelusta. Arsenal on neljäs (67 p/36 ott.) ja Tottenham viides (65 p/35 ott.). Kaikkiaan joukkueet pelaavat 38 ottelua.