HJK ja Sakari Mattila, 23, ovat allekirjoittaneet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen. Käynnissä olevan kauden lisäksi sopimuksessa on optio seuraavasta kahdesta kaudesta.

Mattila on harjoitellut Klubin kanssa alkukauden ajan, ja on joukkueen käytettävissä jo keskiviikkona pelattavassa vierasottelussa JJK:ta vastaan mikäli hänen pelilupansa ehditään saamaan kuntoon.

– Loistava fiilis. Vihdoin ja viimein saan tämän puoli vuotta pakettiin, kun en ole tiennyt itsekään mitä tapahtuu. Tämä on loistava päätös asialle, olen tosi onnellinen, Mattila kertoi HJK:n tiedotteessa tiistaina.

– Ollaan juteltu Sixtenin (päävalmentaja Sixten Boström) kanssa ja kummatkin selvästi halusivat että olen mukana porukassa. Seuran kanssa päästiin nopeasti yhteisymmärrykseen.

Vuonna 2008 ulkomaille seurasta lähtenyt HJK-kasvatti oli seurassa jo viime syksyn lainasopimuksella sveitsiläisestä AC Bellinzolasta. Mies purki sopimuksensa Sveitsiin talvella.

Hän oli vapaa hakemaan uutta pelipaikkaa, mikä löytyi nyt tutuista maisemista. Mattila tunnetaan parhaiten keskikentän keskustan pelaajana, mutta pystyy pelaamaan myös topparina.