Liverpoolin kapteeni Steven Gerrard on aloittanut julkisuuskampanjan saadakseen joukkueeseen lisää laadukkaita pelimiehiä. Joukkue vahvisti rivejään jo tammikuussa viime kesänä tulleen managerin Brendan Rodgersin näköisillä pelaajilla, mutta lisää tarvitaan.

– Tammikuusta lätien olemme olleet tasaisempia. Olemme näyttäneet Mestarien liigan -tasoa ja seurassa on paljon optimismia lähdettäessä ensi kauteen, Tribalfootball-sivusto siteerasi Gerrardia.

– Tavoitteemme enne kulunutta kautta oli sijoittua neljänneksi, mutta emme saavuttaneet sitä ja pelaajilla on siitä vastuu. Olimme 7:s, joten asialle täytyy tehdä jotain. Ensi kauteen valmistautuminen alkaa nyt ja olen varma että manageri ja muu henkilöstä ovat sen aloittaneet jo aiemmin.

Englannista kolme parasta etenee Mestarien liigaan ja neljäs kilpailun viimeiseen karsintavaiheeseen. Liverpool on nyt kaksi kertaa jäänyt näistä sijoista peräkkäisinä vuosina.

– Joukkueet ympärillämme vahvistuvat emmekä voi jäädä jälkeen. Olen varma, että maangeri tietää, mitä osa-alueita pitää vahvistaa, jotta saamme eron top 4 -sijoihin kiinni.

Liverpool-kippari itse pelasi kauden lopun loukkaantuneena ja joutuu mitä ilmeisimmin olkapääoperaatioon nyt kauden päätyttyä (uutinen).