Huuhkajat valmistautuu parhaillaan kohtaamaan Valko-Venäjän toistamiseen lyhyen ajan sisään. Valmentaja Markku Kanerva uskoo, että kaikki pelaajat selviytyvät kunnialla myös tiistaina, vaikka ryhmitykseen tulee muutoksia.

Kanerva löysi paljon positiivista perjantain 1-0-voitosta:

– Pelissä oli paljon hyvää, vaikka toki parannettavaakin. Kokonaisuudessa joukkueen taisteluilmeeseen ja voitontahtoon pitää kuitenkin olla erittäin tyytyväinen, Kanerva sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

– Nyt edessä on ennakkoon kuitenkin erilainen ottelu. Valko-Venäjä on varmasti sisuuntunut tappiosta ja voisi olettaa, että he ainakin alussa prässäävät vahvasti kotiyleisönsä edessä.

Huuhkajat joutuu tekemään tiistaille muutoksia, sillä loukkaantumiset verottivat joukkuetta ja lisäksi Markus Halsti kärsii tiistaina pelikieltoa.

– Tietysti aina toivoisi, että samalla ryhmityksellä voisi jatkaa, mutta kaikki pelaajat tietävät roolit kentällä ja ovat pelanneet yhdessä – vaikkei ehkä ihan juuri sillä ryhmityksellä. Ei siitä ole pelkoa, että joku olisi jotenkin ulalla tiistaina, Kanerva uskoo.