Huuhkaja-vahti Lukas Hradecky kertoi kuulumisiaan videohaastattelun muodossa ja suostui rangaistuspotkukilpailuun SuomiFutis-sivuston toimittajia Kai Lintistä (twitter@kailintinen) sekä Jaakko Käyhköä (twitter@JaakkoKayhko) vastaan.

Hradecky siirtyi juuri kesäkuun alussa Tanskassa pikkuseura-Esbjergistä paluuta huipulle hakevaan Bröndby IF:ään, joka muistetaan myös Mestarien liigasta vuosituhanteen vaihteesta

– Aika haikea, mutta odottavainen olo. Esbjergissä oli hienoa, mutta ei ihan ollut parhaimmat jäähyväiset. Nyt yritetään palauttaa Bröndby sinne missä se ansaitsee olla. Iso seura kyseessä kuitenkin, Hradecky kertoi SuomiFutis-sivustolle.

23-vuotiaan maalivahdin tavoitteena on vielä suuremmat sarjat, mutta nyt Bröndby tuntui hyvältä kasvualustalta.

– Sopimus on nelivuotinen; konkreettisesti toivottavasti kuitenkin vain kahden. Jos päästään Eurooppaan, niin omat esitykset voi asian konkretisoida ja panna siirtopyörät jälleen liikkeelle.

Hradecky on joutunut katsomaan maajoukkuepaidassa tosipelit penkin puolelta mm. Espanjaa vastaan pommituksen kestäneen Niki Mäenpään takana. Viime kaudella mies pelasi 16 nollapeliä Tanskassa, mutta se ei riittänyt avauspaikkaan Huuhkajissa.

– Täytyy pelata 20 ensi kaudella nollapeliä niin ehkä pääsee pelaamaan! Meillä on hyvä henki maajoukkueessa veskareiden kanssa. Pitää jatkaa vaan koputtelemista.

Lopuksi mainittakoon, että rankkarikisa SuomiFutis-toimittajien ja Lukas Hradeckyn välillä päättyi 1-1-tasatulokseen. Katso lisää ylläolevasta videosta.

Kai Lintinen (Twitter@kailintinen)