Turun Palloseura on tiistaina kovan haasteen edessä Eurooppa-liigan karsinnoissa. TPS:n keskikenttäpelaaja Duarte Tammilehto uskoo kuitenkin ryhmän jatkopaikkaan.

Turkulaiset tarvitsevat ottelusta vähintään kolmen maalin voiton, sillä ensimmäinen peli Luxemburgissa AS Jeunesse Eschin vieraana päättyi 0-2-tappioon. 2-0-voitto tarkoittaisi otteluparin venymistä jatkoajalle.

– Jos me tuolle vastustajalle tiputaan, niin se olisi ihan täysin katastrofi ja shokki. Siinä vaiheessa minkäänlainen selittely ei auttaisi, Tammilehto toteaa Unibetille.

Tammilehtoa ei ottelussa nähdä polvivamman vuoksi, mutta uskoo ryhmän olevan valmiina.

– Kun ei pääse itse pelaamaan, niin sitä näkee uusia asioita joukkuekavereista. Voin kertoa, että viimeisen viikon ajan olen nähnyt ympärillä h-vetin latautuneita joukkuekavereita. Kukaan ei halua kokea viime viikon häpeää uudestaan.

– Minä tiedän, muu joukkue tietää, valmennus tietää ja fanit tietävät, että TPS on hyvä jalkapallojoukkue. Se tarkoittaa sitä, että emme saa tippua missään olosuhteissa luxemburgilaiselle joukkueelle eurokentillä, Tammilehto jatkaa.

Tammilehto uskoo kotijoukkueen suurimaaliseen voittoon:

– TPS hoitaa 4-0 ja minun laskupään mukaan se riittää jatkopaikkaan aika kirkkaasti.