Real Madridin hyökkäyspäästä useammalta vuodelta tuttu Raul palaa hetkeksi tutulle pelikentälle, kun miehen nykyseura Al-Sadd ja valkopaidat kohtaavat Trofeo Santiago Bernabéu -kutsutapahtumassa.

Raul aikoo pelata espanjalaisen AS-lehden mukaan yhden jakson molemmilla puolilla.

– Se on erilaista ja vähän outoa. Siitä tulee tunteikas matsi. Olen tullut tänne pelaamaan nykyisen seurani kanssa. Nykyinen seurani tulee Qatarista eikä ole aivan Madridin tasolla, mutta olen innoissani pukiessani jälleen Madridin paidan ylle, jota pidin niin monta vuotta, Raul tunteili AS:n mukaan.

Raul, 36, jätti Real Madridin kesällä 2010 menetettyään asemiaan joukkueessa. Espanjalainen haki ensiksi vastuuta Schalken riveistä ja pari kautta myöhemmin tie vei Qatariin.

– Kolme vuotta sitten sanoin hyvästit, mutta en voinut sanoa hyvästejä kaikille ihmisille, kuten olisin halunnut, Raul muisteli ja kehui loppuunmyytyä tapahtumaa.

Raul ei osaa vielä tässä kohtaa kertoa, aikooko hän jossain vaiheessa palata Real Madridin palvelukseen.

– Tunnen olevani vielä jalkapalloilija ja olen hyvässä kunnossa. Teen sen päätöksen, kun minusta tuntuu olevan sen aika, Raul muistutti ja sanoi paluun pyörivän aina takaraivossa.