Bayern Leverkusenin hyökkäyksen johtohahmona on viime kaudella Bundesliigan maalikuninkuuden voittanut Stefan Kiessling, 29. Miehen omat tavoitteet eivät ole tästä muuttuneet tulevallekaan kaudelle.

– Maalikuninkuuden voitto on ykköstavoitteeni. En tavoittele tiettyä maalimäärää. Kun yrität parhaasi ja olet vireessä, maalit kyllä tulevat, mies kertoi Bundesliigan kotisivuilla.

Seuran suomalaispäävalmentaja Sami Hyypiä tietää mikä on miehen menestyksen takana, mutta muistuttaa myös, että jalkapallo on joukkuepeli.

– Hän ei ollut loukkaantuneena ollenkaan viime kaudella, eikä toivottavasti ole tulevallakaan. Hän ei kuitenkaan tehnyt maalejaan yksin, Hyypiä kommentoi.

Leverkusen menetti viime kauden päätteeksi toisen tehokkaasta hyökkäysduostaan, kun Kiesslingille taustatukea antanut Andre Schürrle siirtyi Chelseaan.

Tilalle hankittiin korealaishyökkääjä Heung-Min Son 10 miljoonalla eurolla. 21-vuotias Son iski viime kaudella 12 Bundesliiga-maalia Hamburger SV:n paidadssa.

Leverkusenin avauspeli Bundesliigassa on ensi lauantaina viime kaudella viidenneksi sijoittunutta Freiburgia vastaan. Joukkue avasi kilpailukautensa viime viikonloppuna 6-1-voitolla alasarjalaiset Lippstadtista Saksan cupin 1. kierroksella.