Sunnuntaina 18. elokuuta pelattava pääkaupunkiseudun derby HJK–Honka nähdään suorana lähetyksenä URHOtv:ssä. Alun perin joukkueiden kolmatta kohtaamista tällä kaudella ei ollut poimittu tv-peliksi, mutta kutkuttavan sarjatilanteen johdosta ohjelmakarttaan on tehty muutos.

Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä URHOtv:ssä sekä URHO Play -palvelussa.

Veikkausliigan mestaruustaistelusta on muodostumassa todella jännittävä. Viikonloppuna pelatun kierroksen jälkeen sarjataulukon kärjessä on Honka ja toisena HJK. Honka johtaa HJK:ta neljällä pisteellä, mutta HJK on pelannut yhden ottelun Honkaa vähemmän.

Sunnuntain keskinäisessä ottelussa panokset ovat huikeat: voittamalla ottelun kumpikin joukkue voi ottaa vahvan etulyöntiaseman mestaruustaistoon.

Tämän kauden edellisistä kohtaamisista HJK voitti ensimmäisen ja Honka toisen. Siten pelissä on myös pääkaupunkiseudun herruus.

HJK:n lipunmyynti on ennakkotietojen mukaan sujunut vauhdikkaasti. Odotettavissa on kiihkeä kamppailu, josta ei puutu väriä eikä intohimoa.

Hongan kannattajat on sijoitettu Sonera Stadiumin pohjoispäätyyn, kun taas HJK:n kannattajat löytyvät tutulta paikaltaan stadionin eteläpäädystä.

HJK – FC Honka pelataan Helsingin Sonera Stadiumilla sunnuntaina 18.8. klo 18.30.