Arsenalin laitakärki Theo Walcott on innoissaan seuran uudesta hankinnasta Mesut Özilistä. Pelaajat ovat kohdanneet toisensa nuorten tasolla.

– Olen pelannut häntä vastaan Englannin alle 21-vuotiaissa, hän näytti tasoaan silloin ja on näyttänyt tasonsa sen jälkeenkin. Hän on loistava lisä ja henkilökohtaisesti odotan todella paljon hänen kanssaan pelaamista, Walcott kertoi BBC Sportille.

Özil siirtyi Arsenalin maanantaina siirtoikkunan viime hetkillä seuran ennätyssummalla, joka oli noin 50 miljoonaa euroa. Se ylitti aiemman siirtoennätyksen noin 30 miljoonalla eurolla.

Walcottin mainitsemat keskinäiset kohtaamiset tapahtuivat alle 21-vuotiaiden EM-kisoissa vuonna 2009, jolloin maat kohtasivat alkulohkossa ja finaalissa, jonka Saksa voitti 4-0-lukemin Özilin tehdessä yhden joukkueensa maaleista. Suomi pelasi myös samassa alkulohkossa häviten kaikki kamppailunsa.

Walcott himoitsi aiemmin Arsenalissa ja Englannin maajoukkueessa mahdollisuutta pelata keskushyökkääjänä, mutta on nyt tyytyväinen nykyiseen roolinsa laidalla.

– Arsenalissa meillä on Olivier Giroud keskellä, jolla menee tällä hetkellä upeasti. Englannin riveissä meillä on Daniel Sturridge, joka on uskomattomassa vireessä juuri nyt, Rickie Lambert sekä Danny Welbeck. He kaikki näyttävät teräviltä.

– Englannin paidassa pelaan millä paikalla vain. Kun laitat maajoukkuepaidan päälle, merkitsee vain se, että pääset ylipäätään edustamaan maatasi kentällä.