Napoli kaatoi AC Milanin sunnuntaina Italiassa 2-1-lukemin vieraissa. Ottelun sankareita oli Napolin maalivahti Pepe Reina, joka aiheutti milanolaisten Mario Balotellille ammattilaisuransa ensimmäisen hukatun rangaistuspotkun.

Balotelli onnistui kuitenkin kertaalleen maalinteossa ylänurkkakudilla, mutta 91. minuutilla syntynyt kavennus jäi kuriositeetiksi. Reina kertoi opiskelleensa italialaishyökkääjän vetoja.

– Kuten tavallista, opiskelimme Milanin pelaajien toimintaa ottelun alla. Tiesimme, että Mario on erittäin hyvä ampumaan rangaistuspotkuja, mutta onnistuin torjumaan hänen yrityksensä, Reina kertoi Football-Italialle.

Napoli-luotsi Rafael Benitez näki, että joukkueella riittää yhä parannettavaa. Joukkue on aloittanut kauden neljällä voitolla ja on kakkosena AS Roman perässä huonommalla maalierolla.

– Olemme matkan alkupäässä, joten meidän pitää vielä parantaa monissa asioissa. Milanin voittaminen vieraissa on kuitenkin hieno asia ja valmentajan täytyy olla siihen tyytyväinen, Benitez puolestaan kertoi.

– Pidän siitä kuinka joukkueeni parhaillaan pelaa. Sanoisin, että olemme 73 prosenttia maksimistamme, mutta voimme parantaa yhä pienissä asioissa. Kun sen teemme, on voittojen saaminen jatkossa helpompaa.