Real Madridin presidentti Florentino Pérez puolustelee paljon kohua herättänyttä tähtipelaaja Mesut Özilin myyntiä Englannin Valioliigan Arsenaliin. Saksalaislehti Focusin mukaan Pérez syyttää Öziliä epäammattimaisuudesta ja ahneudesta.

– Hän ei ollut kunnollinen ammattilainen. Hän oli täysin naisten pauloissa. Hän kävi jatkuvasti ulkona rakastajattariensa kanssa ja nukkui öisin vain muutamia tunteja. Hänen isänsä ei kiinnittänyt tähän mitään huomiota, Pérez tykittää.

Loistavan viime kauden Real Madridissa pelanneen Özilin myynti Englantiin ei saanut ymmärrystä sen paremmin Realin kannattajilta, joukkueen pelaajilta kuin Saksan päävalmentaja Joachim Löwiltäkään. Muun muassa Cristiano Ronaldo, Sami Khedita ja Sergio Ramos ovat äänekkäästi ihmetelleet Özilin myyntiä, ja Chelsea-luotsi José Mourinho on ehtinyt nimittää Arsenal-ostosta maailman parhaaksi kymppipaikan pelaajaksi. Pérezin mukaan kuitenkin Özilin elämäntyyli ja ahneus saivat hänet suostumaan Arsenalin 50 miljoonan euron tarjoukseen.

– Tarjosimme hänelle jatkosopimusta vuoteen 2018 saakka 6,5 miljoonan euron vuosiansioilla. Hän vaati kuitenkin 8,5 miljoonaa. Emme päässeet yhteisymmärrykseen ja hän alkoi tarjota itseään englantilaisille, ranskalaisille ja saksalaisille seuroille, Real-presidentti selventää.

Özilin yöjuoksuja ihmeteltiin ääneen jo viime vuonna, mutta tällöin hän itse kiisti väitteet jyrkästi. Nyt Özilin väitetty epäammattimaisuus sekä hänen pelaaja-agenttinaan toimivan isänsä Mustafa Özilin toiminta saivat Pérezin kuitenkin taipumaan tähtipelaajansa myyntiin.