Jarno Parikka ja VPS ovat sopineet käyttävänsä sopimukseen kirjatun option ensi kaudesta. Parikka jatkaa näin Vepsun riveissä ainakin kauden 2014 loppuun asti.

Viime kaudeksi VPS:ään saapuneella Parikalla on tilillään 144 liigaottelua, joissa hän on viimeistellyt 30 maalia. Kuluvalla kaudella hyökkääjä on 18 ottelussa osunut neljästi maalipuiden väliin ja jakanut kolme maalisyöttöä.

Pelaaja kertoo olevansa erittäin tyytyväinen saavutettuun yhteisymmärrykseen VPS:n kanssa. Hän korostaa seuran osoittamaa tukea, vaikka kausi päättyikin ennenaikaisesti elokuussa tehtyyn polvileikkaukseen.

– Tämä oli toivomani vaihtoehto. Halusin pelata niin hyvin, että seura käyttäisi option kanssani, ja olen kiitollinen Vepsun luotosta minua kohtaan. Minun täytyy tehdä töitä näyttääkseni olevani tämän luottamuksen arvoinen, Parikka kiittelee seuran sivuilla.

Etenkin talvella ja kevätkaudella vahvassa vireessä olleen Parikan mukaan polven kuntoutus etenee tällä hetkellä aikataulujen mukaan. Edistymistäkin on jo havaittavissa.

– Kuntoutus on mennyt hyvin ja en näe mitään syytä miksi polvi ei tulisi kuntoon. Pyöräillä olen voinut jo pari viikkoa, ja vesijuoksua myös aika kauan. Polvea olen kuntouttanut erilaisilla kuminauhaharjoitteilla, mutta nyt voi alkaa tehdä töitä painojen kanssa vähän reilumminkin, Parikka kertoo.