Päävalmentaja Juho Rantala ei halua tehdä suuria muutoksia Hakan joukkueeseen. Muutamaa täsmävahvistus olisi silti tarpeen, jos joukkueen runko säilyy.

– Joukkueen muutokset riippuvat paljon siitä kuinka moni jatkaa nykyjoukkueesta. Jos saamme pidettyä tämän rungon kasassa, niin siihen päälle sitten 1-3 laatuhankintaa, Rantala selventää seuran verkkosivuilla.

– Kukaan ei ole vielä suoraan sanonut, etteikö haluaisi jatkaa. Jos meiltä ei lähde montaa pelaajaa, niin emme tarvitse sitten montaa uuttakaan.

Rantalan mukaan hyökkäyspelaamiseen tarvitaan uusia jippoja.

– Haemme hieman nopeutta ja taitoa lisää. Se toisi monipuolisuutta meidän hyökkäyspeliimme jos meillä olisi hieman enemmän vikkelyyttä ja syöttötaitoa, Rantala valottaa.

Haka taisteli tällä kaudella loppuun asti noususta, mutta muita kärkijoukkueita vastaan Haka ei onnistunut pisteitä toivotusti napsimaan.

– Kärkijoukkueita vastaan pelasimme hyvin ja hallitsimme pelejä, mutta pelasimme pääasiassa tasan. Tavoitteena olisi, että saisimme monipuolistettua meidän peliämme ja tietenkin yksi tärkeä asia on kehittää meidän nykyisiä pelaajia.

– Uskon, että pari hieman erityyppistä pelaajaa varmasti hyödyttäisi meidän nykyisiä pelaajiakin ja saisimme heistä enemmän irti, Rantala sanoo.