Espanjan maajoukkueen ja Real Madridin maalivahti Iker Casillas myöntää pohtineensa uransa jatkuvan ehkä toisessa seurassa lähitulevaisuudessa.

– Kun ei pelaa, alkaa pohtia päätöksen tekemistä. En ole pelannut yhdeksään kuukauteen (liigapeleissä) ja tilanteeni alkaa olla harkitsemisen arvoinen, Goal.com siteerasi maalivahtia.

– Tietenkin haluan pysyä täällä ja voittaa lisää pokaaleja Real Madridissa. Nyt tavoitteenani on pysyä täällä ja taistella pelipaikasta. Mikäli vallitsevaan tilanteeseen ei kuitenkaan tule muutosta kolmeen kuukauteen, saatan pohtia lähtemistä tästä seurasta.

32-vuotias maalivahti ei ole pystynyt nousemaan ykkösvahdiksi viime tammikuisen loukkaantumisen jälkeen, kun seuraan silloin hankittu Diego Lopez on ollut valmentajien ykkösvalinta kentälle.

Casillas ei pelannut minuuttiakaan Espanjan liigassa tällä kaudella, mutta on ollut molemmissa joukkueen Mestarien liiga -peleissä avaavana maalivahtina. Ensimmäinen otteluista päättyi kuitenkin 14. minuutin jälkeen loukkaantumiseen.

Juuri käydyissä maaotteluissa Casillas jakoi vastuun Barcelona-vahti Victor Valdesin kanssa. Molemmat pelasivat yhden täyden ottelun.