Ajax kohtaa tiistaina Barcelonan kotikentällään. Joukkue uhkuu itseluottamusta ja sai myös suomalaistopparinsa Niklas Moisanderin kentille juuri sopivasti. Moisander pelasi huippuottelun puolustuslinjassa 3-0-voitossa Heraclesista lauantaina ja amsterdamilaiset ovat valmiita taistelemaan jatkopaikasta eurokentillä.

– Haluamme olla kakkosia lohkossa, mutta jopa ilman Lionel Messiä Barcelona on menettänyt erittäin harvoin pisteitä kotimaansa liigassa tai Mestarien liigassa. He saavat jalkeille loistavan pelaajaryhmän.

Messi on sivussa vammojen vuoksi vuoden loppuun ja aika näyttää, mikä on Barcelonan vire poissaolon aikana.

– Toivon, että saamme parhaamme irti ja saamme siten hyvän tuloksen. Odotan spektaakkelia huomisesta, koska molemmat ryhmät haluavat hyökätä.

Kun joukkueilla on kaksi ottelua pelaamatta Barcelona on 10 pisteessä, AC Milan viidessä pisteessä, Ajaxilla on neljä ja Celticillä kolme pistettä. Ajax-Barcelona-ottelun kanssa yhtä aikaa Celtic isännöi AC Milania.

Päätöskierroksen ottelut ovat Milan-Ajax ja Barcelona-Celtic. Kaksi parasta lohkosta etenee Mestarien liigan pudotuspeleihin ja kolmas saa lohdutuspaikkana paikan Eurooppa-liigan jatkopeleihin.