Mika Kottila: ”Voikkaalainen tuli, näki ja voitti”

© Kuva: Getty Images
Astana saapuu Old Traffordille! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Entinen maalitykki Mika Kottila innostui Sami Hyypiän valmentaman Bayer Leverkusenin suorituksesta viime viikonloppuna.

Leverkusen kaatoi Bundesliigan kärkiottelussa Borussia Dortmundin maalein 1-0. Ottelun jälkeen Hyypiä intoutui tuulettamaan oikein kunnolla, vaikka yleensä mies on ollut luotsina hillitty.

– Voikkaalainen tuli, näki ja voitti. Dortmundin kaataminen vieraskentällä on harvinaista herkkua mille tahansa joukkueelle. Leverkusen nappasi 1-0-vierasvoiton kasvattaen eron joukkueiden välille jo kuuteen pinnaan. Ja pelin jälkeen tapahtui jotain käsittämätöntä: Hyypiä yltyi poikkeuksellisen huimiin tuuletuksiin. Jopa saksalaislehdistö kommentoi normaalisti viileästi esiintyvän Hyypiän riemuitsemista, Kottila kertoo Betssonin tiedotteessa.

Leverkuseen kamppailee Bundesliigan kärkisijoista, ja voiton myötä se tukevoitti asemaansa kakkosena.

– Ero Bayerniin on nyt neljä pistettä, mutta ehkä se ero kakkosena olevaan Dortmundiin on kuitenkin se tärkeämpi, niin kovaa on Bayernin meno juuri nyt. Vierasvoitto takasi Hyypiän miehistölle pari ottelupalloa lisää, Kottila jatkaa.

Nuorille suomalaiskärjille papana

Kottila antaa Suomen nuorille hyökkääjille Teemu Pukille Celticiin ja Joel Pohjanpalolle Aaleniin yhden papanan jakoon.

– Pukki sai vaihteeksi kehuja kun Celtic voitti 5-0 ja suomalainen teki esityön kahteen maaliin ja olisi sen lisäksi ansainnut rankkarin ellei tuomari olisi mielenhäiriössään nostanut suomalaiselle korttia filmaamisesta. Paljon hyvää. Valmentajan kehut. Joo. Mutta 5-0 eikä maalia. Siksi tälläkin viikolla papanoiden puolella, Kottila ynnää.

Pohjanpalo ei pääse sen helpommalla:

– Pohjanpalo odottaa mahdollisuuttaan avauskokoonpanossa nyt jo kai toista kuukautta. Mene ja ota se. Kuusi peliä ilman maalia – etenkin kun kaikki ovat vaihdosta – ei vielä ole maailmanloppu mutta ei sillä saldolla myöskään vielä patsaita valeta.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Astana saapuu Old Traffordille! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!