Viime perjantaina FC Hongan päävalmentajan paikalta irtisanottu Mika Lehkosuo tulee jatkamaan A-maajoukkueen valmennustiimissä normaaliin tapaan.

Lehkosuo kertoi tiistaina omassa tiedotustilaisuudessaan, että hän on keskustellut Palloliiton pääsihteeri Marco Casagranden ja päävalmentaja Mixu Paatelaisen kanssa.

– Keskustelun henki oli enemmänkin se, että he halusivat varmistaa, etten karkaa mihinkään muualle. Nyt sopimuksen kolmas osapuoli on pois, mutta olemme suullisesti sopineet, että jatkan valmennustiimissä saman lailla kuin ennenkin. Aika näyttää, voiko toimenkuva vielä laajentua Palloliitossa, Lehkosuo kertoi.

Honka erotti Lehkosuon viime perjantaina. Hongan tiedotteen mukaan syynä olivat vuosia jatkuneet taloudelliset väärinkäytökset.

– Mainittuja taloudellisia väärinkäytöksiä ei ole olemassa, Lehkosuo korosti.

Lehkosuon mukaan syytöksistä on pyydetty tarkempia yksityiskohtia, mutta Honka ei ole niitä vielä toimittanut.

Eri medioissa on pohdittu ja spekuloitu väärinkäytösten liittyvän matkalaskuihin.

– Olen sopinut työnantajani kanssa niin, että pystyn käymään katsomassa esimerkiksi Turussa Veikkausliigapelin. Jos näin käy, voin tehdä niin kuin laki sanoo matkakorvausten kirjoittamisesta. Tämä on yhdessä sovittu toimintatapa ja näin olen toiminut, Lehkosuo sanoi.